Compliance testen zonder onduidelijkheden

Een compliance test laten uitvoeren om veiligheidsrisico's in uw IT-omgeving snel op te sporen en op te lossen, waardoor uw certificering wordt gewaarborgd.

Scroll naar beneden of klik hier voor meer informatie
Compliance testen

Wat is een Compliance test?

Als bedrijf heeft u waarschijnlijk te maken met verschillende wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging. Denk aan standaarden zoals PCI DSS, NEN 7510, ISO27001 en de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Het is belangrijk dat uw organisatie aan deze eisen voldoet om te voorkomen dat u aansprakelijk gesteld wordt bij een datalek of andere beveiligingsincidenten.

Als specialist in cybersecurity onderzoeken biedt CyberScore u de mogelijkheid om uw organisatie te testen op compliance met deze standaarden. Wij richten ons specifiek op de technische aspecten van deze standaarden, zoals firewalls, beveiligde verbindingen, IT omgevingen, en gegevensopslag.

Onze compliance testing dienst is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in uw technische infrastructuur en het geven van praktische oplossingen om deze kwetsbaarheden te verhelpen. Door middel van een combinatie van automatische scans en handmatige tests, zorgen wij ervoor dat uw organisatie voldoet aan de eisen van de betreffende standaard.

Na afloop van de testing ontvangt u van ons een gedetailleerde rapportage met de bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. Hierdoor krijgt u inzicht in de huidige stand van zaken en weet u waar u aan moet werken om aan de eisen van de standaard te voldoen.

Onze compliance testing dienst is beschikbaar voor eenmalige tests of als onderdeel van een periodiek onderzoek.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze technische cybersecurity onderzoeken en hoe wij u kunnen helpen om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw cybersecurity behoeften tegen een betaalbare prijs.

Cyberscore! De grondslag van krachtige cybersecurity