Security awareness zonder onduidelijkheden

Verhoog de beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers en verminder de kans op een succesvolle cyberaanval

Scroll naar beneden of klik hier voor meer informatie
Security awareness training

Security awareness training

CyberScore biedt professionele security awareness beveiligingstrainingen. kennissessies en presentaties aan om organisaties te helpen hun medewerkers bewust te maken van de laatste bedreigingen en hen te trainen hoe ze hiermee om kunnen gaan. Onze trainingen zijn specifiek ontworpen om medewerkers te helpen hun gedrag te veranderen en te voorkomen dat ze slachtoffer worden van phishing-aanvallen, social engineering en andere veelvoorkomende cyberbedreigingen. Onze trainers zijn experts op het gebied van cybersecurity en hebben jarenlange ervaring en delen graag hun kennis met u IT medewerkers middels kennissessies. Onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers op elk niveau, van beginnende gebruikers tot IT-professionals.
Onze trainingen omvatten o.a. :
 • Beveiligingsbewustzijnstraining voor medewerkers:
  Deze training richt zich op het vergroten van het bewustzijn van medewerkers over de laatste bedreigingen en hoe ze hiermee om kunnen gaan. Het helpt medewerkers om hun gedrag aan te passen en te voorkomen dat ze slachtoffer worden van phishing-aanvallen, social engineering en andere veelvoorkomende cyberbedreigingen.
 • Phishing-simulaties en -trainingen:
  Deze dienst richt zich op het testen van de bewustwording van medewerkers over phishing-aanvallen door middel van simulaties. Medewerkers leren hoe ze phishing-e-mails kunnen herkennen en hoe ze hiermee om moeten gaan.
 • Social engineering-trainingen:
  Deze training richt zich op het bewust maken van medewerkers over social engineering-technieken en hoe ze hiertegen kunnen beschermen. Medewerkers leren hoe ze kritisch kunnen nadenken over verzoeken om informatie of toegang en hoe ze kunnen herkennen en voorkomen dat ze slachtoffer worden van social engineering-aanvallen.
 • Kennissessies IT personeel:
  Deze dienst richt zich op het verstrekken van geavanceerde kennis en vaardigheden aan IT-personeel, zoals incidentrespons, beveiligingsanalyse en geavanceerde aanvalsmethoden.
 • Etisch hacker presentaties:
  Deze dienst biedt een presentatie van een ervaren etisch hacker die organisaties helpt te begrijpen hoe echte aanvallers denken en werken. De presentatie kan ook een live hackdemonstratie bevatten, waarbij wordt getoond hoe gemakkelijk het kan zijn om in een netwerk in te breken, en hoe organisaties zich daartegen kunnen beschermen.

Door onze trainingen zullen uw medewerkers beter op de hoogte zijn van de bedreigingen en weten ze hoe ze hiermee om moeten gaan, hierdoor zullen de kansen op een succesvolle aanval afnemen. Onze trainingen zijn niet alleen effectief in het verminderen van de kans op een aanval, maar ook in het verminderen van de gevolgen van een eventuele aanval.
CyberScore trainingen richten zich op het verhogen van security awareness en het verminderen van de kans op een succesvolle cyberaanval. Onze trainingen behandelen onderwerpen zoals beveiligingsbewustzijn, phishing, social engineering, incidentrespons, beveiligingsanalyse, geavanceerde aanvalsmethoden en etische hacking. Onze trainingen zijn specifiek ontworpen om medewerkers te helpen hun gedrag te veranderen en te voorkomen dat ze slachtoffer worden van cyberbedreigingen. Onze trainers zijn experts op het gebied van cybersecurity en hebben jarenlange ervaring. Onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers op elk niveau, van beginnende gebruikers tot IT-professionals. Onze trainingen kunnen worden aangepast op maat aan de specifieke behoeften van uw organisatie.
Onze trainingen kunnen worden aangepast op maat aan de specifieke behoeften van uw organisatie. Dit betekent dat we de inhoud, de duur en de locatie van de training kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie en de groep medewerkers waarvoor de training is bedoeld.
CyberScore kan u helpen met het uitvoeren van professionele security awareness beveiligingstrainingen. kennissessies en presentaties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen uw digitale beveiliging te verbeteren.

Cyberscore! De grondslag van krachtige cybersecurity